Buigwerk voor deuren

In opdracht van constructeurs, leveranciers en architecten buigen wij aluminium voor deuren. Dit buigwerk maken wij op maat, met hoge afwerkingsgraad. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt: grote projecten, kleine afnames, diverse vormen. Qua afwerking heeft u de keuze: de aluminium deuren laten buigen, buigen, lakken, moffelen of een andere bewerkingsmethode. Geniet van onze flexibiliteit en service op vlak van buigwerk voor deuren.

Gebogen Deur

Hoe werkt het buigen van aluminium?

Het buigen van deurprofielen begint met een goede voorbereiding. Op basis van mallen, CAD-tekeningen, bemating enz. leiden wij het buigwerk in goede banen. We zagen de profielen op maat en buigen het aluminium in de gewenste vorm. Aluminium buigen is een koud proces. Hiervoor hebben wij CNC-gestuurde technologie in huis. Die ondersteunt ons om de beste kwaliteit te leveren, of het nu om segmentbogen gaat, spitsbogen of ander gebogen aluminium. Na het buigen zagen we de deurprofielen in verstek en lassen we ze tot een geheel, klaar voor afwerking.

Eindproduct of halffabricaat

Gebogen aluminiumprofielen voor deuren verlaten alle dagen ons magazijn. Soms werken we ze af tot volledige eindproducten (gelast, gemonteerd, gemoffeld, geanodiseerd), soms leveren we halffabricaten (enkel gebogen profielen). Enkele mogelijke vormen:

  • Boog (met evenwijdige) benen
  • Segmentboog
  • Spitsboog
  • Enz.

Buigen en plooien van aluminium?