Gespecialiseerd in buigen en plooien van aluminium

Het buigen en plooien van aluminium voor ramen, deuren, gevels en constructies is specialistenwerk. Bij GEWI doen we het al ruim 25 jaar. Kwaliteitsvol gebogen maatwerk is ons handelsmerk. Voormalig zaakvoerder Jef Beyens legde een stevige basis voor groei, en op dat elan gaat ons vakkundig team verder. Onder leiding van Gert Willemse zijn wij klaar voor de toekomst

Aluminium Buigwerk

Aluminium buigwerk voor professionals

Wij maken gebogen aluminium ramen, deuren en profielen voor professionals zoals constructeurs, leveranciers en architecten (B2B) in België en Nederland. Dit doen we in de meest uiteenlopende vormen: gebogen raamprofielen voor ronde of ovale ramen, korfbogen, segmentbogen, gebombeerd buigwerk en aluminium gevelprofielen zijn slechts enkele voorbeelden.

Ook voor het plooien van plaatwerk bent u hier aan het juiste adres. Het resultaat van ons werk kan u bewonderen bij particuliere woningen en industriebouw in binnen- en buitenland. Want aluminium buigwerk en profielen kennen geen grenzen, net zoals het vertrouwen van onze klanten in GEWI.

Moderne buigmachines

Vanuit ons magazijn en kantoor in Weelde, provincie Antwerpen, waken wij zorgvuldig over de kwaliteit. Op ons terrein van ca. 1.200 m² hebben wij alles in huis voor professioneel en CNC-gestuurd buig- en plaatwerk:

  • Buigmachines
  • Schaar- en plooibank
  • Las- en zaagmachine
  • Eigen ontwikkeld gereedschap

Buigen en plooien van aluminium?