Het buigen van gevelprofielen

Op zoek naar profielen voor de afwerking van gevels? GEWI is uw sterke technische partner voor het buigen van gevelprofielen. We gebruiken kwaliteitsvolle aluminium die ideaal is voor gevels van woningen, bedrijfsgebouwen, winkels en meer. Onze aluminium gevelprofielen zijn een mooie, duurzame en strakke meerwaarde voor elk gebouw.

Gebogen Gevel

Onze aanpak voor gevels

Met gewone gevelprofielen of L-profielen van GEWI kan u gevels afwerken tot een visueel aantrekkelijk geheel. Op basis van uw mallen, CAD-tekeningen, bemating enz. gaan we aan de slag. We zorgen voor individuele aluminium profielen in verschillende uitvoeringen, ook muurkappen voor het afdekken van daken zijn mogelijk. Wat u als professional ook nodig hebt, voor al het plooi- en buigwerk voor gevels zijn wij uw partner.

Industriële gevelprofielen

Constructeurs, bouwprofessionals en architecten vertrouwen al jarenlang op onze knowhow wat betreft industriële gevelprofielen.

Laat ons dus zeker weten hoe wij jou kunnen helpen met halffabricaten (enkel gebogen profielen) of volledige eindproducten op maat (gelast, gemonteerd, gemoffeld, geanodiseerd).

Buigen en plooien van aluminium?